Pikkukotitottista kolmeen pätkään tänään: ekana sivulle tuloa, pikkuseuraamista ja eteenistumista. Eteenistumiset hyviä, seuraaminen vähän tökki, kun yritti käyttää vähemmän käsiapuja.. Tää on tää sisällä reenaamisen vireen alhaisuuden haaste

 

Tokassa erässä maahanmenoja ja istumisia. Kivoja! Vipona tottiksena noutokapulajuttuja. Tiia innosti Sinnaa parempaan otteeseen liikuttelemalla kapulaa itsensä ympäri ja estämällä toisella kädellä Sinnaa heti käymästä kapulaan kiinni. Hyvin se tuosta nousi ja sen jälkeen otti paljon hanakammin ja pitävämmällä otteella kapulasta kiinni Pito oli välillä jopa niin hyvä, että kapulassa kiinni roikkuvan Sinnan sai kapulaa liikuttamalla ohjattua eteen oikeaan asentoon luovutusasentoon. Pikkusen huijausta  Loppuun vielä kapulan heittoja sen verran, mitä olkkarissa on tilaa. Hyvin syöksyi kapulaan ja näin lyhyellä matkalla riitti, että pentuli vain kääntyi kohti Tiiaa napattuaan kapulan ja Tiia oli valmiina nappaamaan kapulasta kiinni. Ja sitten taas kamppailtiin kapulasta. 

 

p.s. Saatiin paikka maaliskuun tottisseminaariin, jossa kouluttajana Teemu Parviainen. Toivottavasti lykästää myös huhtikuun sempan osalta, minne kouluttajaksi tulossa Suski Korri.