Aamupäivälenkki käytiin jäällä. Mukana oli narupallot ja kamera. Pakkasta oli miinus kolkyt, joten lenkki ja leikki jäivät aika lyhyiksi.

 

 

 

Lenkin jälkeen tottisteltiin seuruuttaen koiraa ympäri huushollia. Ihan kiva, mutta vähän olisi saanut olla poweria enempi. Myöhemmin päivällä tehtiin myös jälkiesineilmaisua, kuusi keppiä, joista puolella purkki, puolella pelkkä kansi. Hi-das-ta, muuten hyvä. Aateltiin, että pitäskö tohon kokeilla nopeeta palkkausta heti maahanmenosta? Tällä hetkellä ollaan palkattu aika rauhallisesti, jotta Sinna pysyy maassa purkin avaamiseen ja luvan antoon saakka. Toisaalta tuo rauhallisuus olisi hyvä kuitenkin säilyttää myöhemmin jälelle, mikäli se yhtään tarkoittaa keskittymistä..

 

 

Illalla käytiin Sannan syndejä juhlistamassa. Sinna sai jäädä kotiin, mutta tuliaisia sille Sannalta ja Ankilta tuotiin: allaolevassa kuvassa näkyvä Best Friendin takki ja koirien joulupipareita Takki on Ankin entinen ja mitä ilmeisimmin tarkoitettu hieman lyhempi selkäiselle koiralle kuin Anki-sakemanni tai Sinna. Mutta kun jättää takajalkaremmit laittamatta, niin on ihan hyvä. Viksuina otettiin kuva ruskeasta koirasta ruskea takki päällä ruskeaa sohvaa vasten.. Onneksi tänään joulusiivouksen yhteydessä tyhjennettiin myös Sinnan tavaroille uusi hylly eteisen kaapista, kun tätä koiratavaraa näyttää kertyvän

 

 

Huomenna lähetään viikonlopuksi joulunviettoon mökille. Sinna lähtee mukaan, Reme menee hemmottelulomalle Ylämyllylle ja Ruu jää kotivahdiksi temmeltämään.. Vaikkei se kyllä makkarista muualle uskaltaudu..