Eilen käytiin pitkästä aikaa tottiskentällä. Ja se näkyi. Sinänsä ihan innokas pieni koira, mutta keskittyminen herpaantui toisiin koiriin ja maan hajuihin. Seuraamista eka patukkapalkalla, sitten namipalkalla. Sitten kapulan tuontia. Viimeinen kapulan tuonti oli loistava Eli nyt taas sitä tottista edes ulos, jos ei jaksa Joensuuhun asti lähteä, eikä vain sitä sisällä nykertämistä, mikä nyt on pitkän aikaa sujunut taitavasti.

 

Kaapokin pääsi kentälle ottamaan kontaktiharjoituksia ja pari istumista ja maahanmenoa. Alku meni kyllä ihan siinä, että autosta ei hypätä ulos ilman lupaa Kaapo ei välittänyt kentällä olevista parista muusta koirasta, mutta ihmiset ja maan hajut oisi ollu aika kivoja.. Ihmeen hyvin kontaktia kuitenkin löytyi (verrattuna siihen, että kotona saa usein kailottaa Kaapo-KAAPO-K-A-A-P-O eri ääni ja eletehostein ilman reaktiota ) Ilmeisesti poitsulla nälkäkin jo kurni ja sitä kautta namit kiinnosti, kun ei ole meillä eiliseen saakka suostunut syömään. Kontaktihakuisuus jatkui myös iltalenkillä, missä poitsu tarjosi kontaktissa kulkemista, kun tiesi, että taskussa on frolicia, mutta ilahtui kyllä suuresti myös pelkistä kehuista. Hassu poika. Alkuun joutui kyllä käymään "keskustelun", miten hihnassa käyttäydytään eli ei riehuta ympäriinsä, vaikka Sinna juokseekin irti mukana. "Keskustelu" menikin hyvin perille ja muuten lenkki oli siis tuota kontaktihöpsötystä Sinnahan siis jättäytyi jo ekan naapurin kohalla jengistä, sillä satoi. Oli mennyt takaisin autoon, kun kontti oli vielä auki, kun Arto jäi talliin säätämään koirahäkkiä. Mukavuudenhaluinen piski..

 

Eilen illalla Kaapo siis suostui ekaa kertaa meillä ollessaan syömään, muttei sekään ihan helppoa ollut Ollaan eristetty koirulit ruokailun ajaksi, koska Sinna kävisi muuten takuulla syömässä Kaapon ruuat, se vähän liikaakin pomottaa poitsua Tiia siis kutsui Kaapoa ruokakupin kanssa pesutiloihin syömään. Ei reaktiota. Tökkäisy kylkeen, Kaapo murahtaa (!) ja lähtee pois. Ei vetele. Uusi tökkäisy ja uusi murahdus (!!) ja sitten Kaapo luovuttaa ja lähtee tulemaan mukana hirmuisten kehujen saattelemana ja kun päästään pesuhuoneeseen, niin palkaksi ruokakippo. Meinasi taas pojulta kyllä jo lähteä kuppi pois (niin kuin edellisenä iltana), kun Kaapon mielestä ei ole kiva syödä, vaan olisi kivempi kipata kuppi nurin lattialle. Mutta eilen siis söi sitten kuitenkin!