Sunnuntaina hakuiltiin Selkiellä. Ykälle alkuun neljä maalimiestä: Tiia kuletti hihnassa ja lähetti, kun Ykä merkkasi. Ekan maalimiehen Ykä merkkasi tosi nopsaan. Tiia lähetti Ykän koirulin nenun osoittamaan suuntaan, mutta Ykäpä kurvasikin tiukasti oikealle, mistä maalimies löytyi Tokan maalimiehen Ykä merkkasi tosi kaukaa ja eteni suoraan maalimiehelle Kolmannella ja neljännellä maalimiehellä joutui kiertelemään kauemmin ennen kuin merkkasi vasta aika läheltä maalimiestä.

 

Sinnalle alkuun tiellä irtorullan tuontia ja ei meinannut onnistua ei niin millään Metässä sitten suoralla palkalla viisi maalimiestä, joista etunurkat muistikuvahaamuina, kolmannen ja neljännen maalimiehen Sinna näki jäävän metsään, kun ne siirtyivät etunurkista eteenpäin ja lähetys siis pimeänä ja viides maalimies ihan hihhulihaamu. Hyvin eteni, mutta nyt ei ollut ihan suorat pistot tytyllä. Paitsi neljännelle maalimiehelle (pimeä) teki tosi hyvän piston!!

 

Eilen ei mentykään hakuilemaan, kun Sinna näytti niin nuupahtaneelta. Mentiin sitten koko porukka (paitsi Reme ja Ruu) Selkärannalle uimaan. Ykä ui yllätysyllätys muita ennen ja kasteli varovaisemmat etenijät jo alkumetreillä. Iltauinti olikin sitten huonompi idea, sillä Ykä joi taas puoli järveä mennessään ja, kun oltiin ruvettu nukkumaan kuului lorina ja keittiön, olkkarin, eteisen ja makkarin lattiat oli lirussa (vain vessa säästyi)..