Vietettiin juhannusviikonloppu kaveriporukalla Kaatamon Erämajalla. Koiruleille tuli jo toinen viikonloppu peräkkäin aikaa rellestykselle, uimiselle ja rapsutuksien kerjäämiselle. Lisäksi jälkeiltiin ja koirat paisuivat varmaan kilon kumpikin, kun saivat herkutella kinkkukiusauksen ja kaurapuuron tähteillä Mökki oli hiljaisen metsätien varressa ja ihmeen hyvin Sinnakin hillitsi itsensä, vaikka välillä ohi meni autoja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lauantain aamuruoka jäleltä. Ykälle lyhyt vajaa sata metrinen jälki metsään kolmella purkilla ja yhdellä kulmalla. Merkkasi jokaisen purkin, mistä kehut ja käsky maihin. Myös kulma hienosti. Sinna meinasi sotkea kuviot, kun oli karannut sisältä ja löytänyt tiensä Tiian ja Ykän luo metsään kesken jälestyksen Onneksi oli Ykän hihna mukana, joten Sinna kulki sitten loppujälen salamatkustajana.

 

Sinnalle hieman pidempi metsäjälki neljällä purkilla ja kolmella kulmalla. Eka kulma meni plörinäksi, kaksi muuta hyvin. Jokaisen esineen merkkasi, mutta maahanmenot joutui houkuttelemaan, mikäs nyt on??

 

Sunnuntain aamuruoka jälleen jälkihommilla tienattuna. Tällä kertaa vain noin 10 metrin "jälet" metsään molemmille koiruleille ja kolme esinettä purkkeineen kumpaisellekin. Ykä merkkasi purkit ja käskyllä maihin. Sinna ei olisi ekalla mennyt maahan itse, piti käskeä. Tokalla meni empien itse maahan ja kolmannella meni suoraan itse hyvin maahan. Outoa..

 

p.s. Sinna kävi torstaina pitkästä aikaa leikkimässä Remun kanssa ja leikin jälkeen Sinna ja Remu saivat treffata 8-viikkoisen Ellu-dreeveripennun Sinna osasi olla tosi hienosti, nuuskutti pennun alkuun ja sitten ei enää välittänyt koko otuksesta. Torstain tottis siis jäi (taas) välistä. Sinna sai kyllä kotipihalla seurata ja hyvin seurasikin, vaikka muuten on ollut ihan (valeraskauksinen?) lössy..