Aamulla ajeltiin Joensuuhun Popekon järjestämän pk-hakukokeen tottisosuuteen henkilöryhmäläisiksi. Sen jälkeen oli vuorossa pitkästä aikaa pieni kaupunkikävely Sinnan kanssa, minkä jälkeen kohti Ravi- ja Ratsastusvaruste -kauppaa Back on Track -loimea ostamaan Meinataan käyttää loimea alku- ja loppuverryttelyn aikana ja hakureeneissä lisäksi autossa odottelun aikana sekä viestissä tauoilla. Kallista lystiä, mutta halvemmaksi ja fiksummaksi voi tulla kuitenkin pitkällä tähtäimellä kuin hoitaa loukkaantunutta/jumissa olevaa koiraa. Sinna meni hirmu innoissaan ostoksille, mutta kivasti rauhoittui ja antoi myyjän säädellä loimea päälleen Valitussa loimessa pitäisi olla säätövaraa vielä sopivasti, sillä nyt se on lähes pienimmillä säädöillä. Tänään punnituksessa Sinna painoi 20 kiloa.

 

 

Pärnävaara oli seuraava kohde, missä kerettiin seurata neljän koiran luonnetestaukset. Olipa mukava nähdä ensimmäistä kertaa livenä testauksia, niin tietääpä sitten paremmin, mikä meitä parin vuoden päästä odottaa Sinnasta ei kyllä yhtään vielä tiedä, minkälaiset pisteet mistäkin osiosta napsahtaisivat. Luultavasti itsevarmuutta tytylle vielä iän myötä tulee ja muutenkin uusia kokemuksia ja esimerkiksi erilaisia ääniä tarvitaan. Kiva oli nähdä tuttuja sekä Pärnällä että tottiskentällä Joensuussa sekä tavata myös uusia tuttavuuksia

 

Pärnältä matka jatkui vielä Ylämyllylle, missä käytiin Tiian vanhempien kanssa lenkillä. Jostakin omakotitalosta lähti meidän perään joku labradori-mix. Jatkettiin vaan pysähtymättä matkaa, jotta ei tehdä tilanteesta uhkaavaa reviiriään vahtivalle koiruudelle. Sinna osasi hyvin pitää suunsa kiinni, yritti toki kurkkia taakseen perässä hännystelevää vierailijaa. Tiia kulki Sinnan ja vieraan koiran välissä Arton taluttaessa Sinnaa. Jonkin matkan kuluttua omakotitalon pihaan ilmestyi koiraansa huhuileva omistaja, mutta vielä saatiin tovi kävellä seuralaisen kanssa ennen kuin koiruli luovutti ja palasi omaan pihaansa. Onneksi oli noin ystävällinen tapaus, vaikkakin karvat pystyssä meidän seuraan liittyikin.

 

Olipas paljon koira-aiheista aktiviteettia tälle päivälle!