Eilen tottista töiden jälkeen torin parkissa ja sisällä. Sisällä kontakti oli parempi, yllätysyllätys.

 

Arto ja Sinna tuli Tiiaa hakemaan salilta ja olivat ootellessaan lenkkeilleet illan naruhiihdon lämmittelyksi. Lähestyessään salia Arto huusi Tiialle menemään piiloon. Sinna ei kerennyt nähdä Tiiaa, kun pikkukoira jäi sopivasti penkan taakse. Tiia meni piiloon parkkikselle vieraan auton taakse. Arto lähetti Sinnan tieltä haku-käskyllä etsimään. Pentuli pyyhälsi autojen ohi kohti salin ovea, mutta Arto sai ilman ääntä omalla liikkeellään ohjattua Sinnan takaisin parkkikselta etsimään ja Tiia löytyikin sitten heti

 

Salilta ajeltiin Pärnälle naruhiihtoon - pitkästä aikkaa! Tällä kertaa Sinna saikin peräänsä ihan oikean hiihtäjän (Pertin, joka kisaa oman Musketeersin sakemanninsa kanssa naruhiihdossa)  Kirittäjäksi edelle lähti seisoja oman hiihtäjänsä kanssa. Sinna ampaisi liikkeelle taakseen vilkaisematta ja hyvin pysyi seisojan perässä ekan kiekan stadikan ympäri (tosin liekkö seisoja hiihtäjineen ihan täpöllä paineli?). Hyvin viuhahtivat meistä ohi ja kiersivät suoraan toisenkin kiekan stadikkaa. Tokalla kierroksella Sinnalla kuitenkin tuntui jo vähän kunto loppuvan ja jäi vähän seisojasta jälkeen sekä yritti oikoa  Mutta olipa hienoa juosua pikkutytyltä! Eihän siitä Sinnasta kuulemma vielä hirveästi vetoapua saa, varsinkin jos  vertaa isoon sakemanniurokseen Harmi, kun ei tajuttu kuvata videolle.

 

Tänään tottiskentällä pidettiin lähinnä hauskaa Vuorossa hyppyä, noutoa ja eteenlähetys. Hyppyä niin, että Tiia kannusti käsimerkillä ja omalla liikkeellään Sinnaa hyppäämään esteen yli ja suoraan takaisin ja palkka vasta takaisin hypyn jälkeen. Este oli tänään noin puolimetrinen, mutta ensi kerralla voisi kuulemma vähän nostaa korkeutta. Noutoa heittämällä kapulaa ja lennosta vaihto palloon. Tämän päiväisen lumipyryn jäliltä Sinnasta ei oikein ollut kiva noukkia kapulaa hangesta. Joku fiksu sitten tajusi, että kapulan voisi heittää myös toiseen suuntaan, missä ihmiset oli jo tepastelleet alueen tasaiseksi. Sieltä Sinna kiikuttikin kapulan hienosti ja pallo lentoon. Ahneella on kuitenkin huono loppu.. Olisi nimittäin pitänyt jättää tältä päivältä nouto tuohon yhteen hyvään, koska sen jälkeen saatiin kaksi hieman huonompaa suoritusta, kun Sinna pudotti kapulaa vähän liian kauaksi. Loppuun eteenlähetys, jonka palkka oli viety valmiiksi. Hyvin meni taas!