Toissailtaisen iltaruuan koirulit sai jälkiesineilmaisuilla sisällä, neljä esinettä purkkeineen molemmille. Sinnalla oli kuvio hyvin muistissa. Ykä merkkasi purkit, tökki niitä ja olisi sen jälkeen jatkanut matkaa, kun ei kiinniolevasta purkista herunut mitään. Kolmella ekalla piti antaa maahanmeno-käsky, neljännellä riitti, kun taputti purkin kantta. Onhan Ykällä kuitenkin maahanmeno eikä kepin tuominen ilmaisumuotona?

 

Eilen viestireenissä... Hooh.. Sinna juoksi (tai no juoksi ja juoksi) täyttä matkaa, Ykä näköetäisyydellä. Sinna oli intoa täynnä ja saikin ekan taipaleen juosta ensimmäisenä koirana, Hyvä! C-pisteelle kaikki kolme koiraa kiersivät vähän liikaa oikean kautta ja taisipa jokaisella olla hieman onkelmia takaisin A:lle lähetettäessä, kun ei oikein tienneet, mistä olivat tulleet. No, Sinna meni kaikkein eniten sekaisin. Sinna olisi lähetetty matkaan viimeisenä koirana. Hyvin lähti ja etsiytyi niille paikkeille, mistä oli tullut C:lle. Mutta pitkän lenkin tehtyään palasi takaisin. Yritys lähettää tyty uudelleen, mutta ei. Niinpä Sinna jäi hengailemaan C:lle ja toiset koirat juoksivat matkansa A:lta C:lle. Sulo-hovawart lähti viimeiselle matkalle ekana koirana ja Sinna laitettiin heti perään. Taas viipyi neiti hurjan kauan reissullaan ja Tiia jo kyseli radiopuhelimella, eikö Sinnaa tosiaan näkynyt A:lla. Sitten silmiin osui onnettoman näköinen rääpäle: Sinna istuskeli lähellä C-pistettä, oli jostain reittiä tullut takaisin, mutta ei ilmeisesti nolona kehannut tulla ihan takaisin asti? No Kiri lähti vielä matkaan ja sitten C-pisteen kaksijalkaiset ja Sinna lähtivät yhtä matkaa kohti A:ta ja Sinnan lähetys matkan väliltä. Mutta eipä osannut Tiiakaan suunnistaa samaa reittiä kuin mitä oltiin kulettu, joten eihän Sinna ilman minkäänlaista hajua osannut edetä, vaan kaarsi oikealle (, mistä todennäköisemmin oltiin kulettu) ja jäi nuuskuttamaan maata etsien hajua. Siinä vaiheessa otettiin ääniapu Artolta ja niin pääsi Sinnakin perille. VAIKEETA!

 

Reenin jälkeen pikkureenit Valo-pennulle, Ykälle ja Sinna juoksi myös näköetäisyydellä, niin tuli ehkä vähän paikkailtua reeniä. Ei ongelmia kellään.