Aamulenkin yhteydessä tottisteltiin rantamakasiinin parkkiksella. Pari perusasentoa, yksi parin askeleen seuruutus, muutama maahanmenoa ja muutama istuminen. Hieno fiilis Tiiasta oli paljon helpompaa näin, kun koira oli irti, eikä tarvinnut hihnan kanssa pelautua. Patukka vaan lähti tänään aikamoisille kunniakierroksille ennen kuin se löysi takaisin Tiialle. Makasiinin parkkis käy hyvin tottistelupaikaksi tähän aikaan vuodesta, kun ei ole kesän vilinää eikä toisaalta vielä myöskään pilkkijöitä. Huono puoli sitten taas on se, ettei ole häiriötä. Mutta kyllä tuo olkkarin voittaa!

 

Tottistelun jälkeen lenkki kauemmalle venerannalle, jossa myös pystyi laskemaan Simpuran vapaaksi, kun vain katsoi, ettei mene heikoille jäille. Näitä uusia vapaanapitopaikkoja lähistöllä pitääkin nyt alkaa etsiskelemään, sillä Vainolammella on alkaneet taas moottorikelkat päristä ja Nopsakilla on hiihtoladut.

 

Lenkin jälkeen Sinna asettui luuta syömään, kun muu porukka katsoi piirettyjä  

 

 

Näin helppoa näitä karvakasoja on kuvata..

 

Iltapäivällä oli Sinnan ja Remun leikin vuoro. Sinna hyvin tietää reitin Remun luokse ja vetää hihnassa sen mukaan, joten tälläpä kertaa käytettiinkin tilanne hyväksi ja pistettiin valjaat, joustonaru ja vyö peliin ja canicrossattiin loppumatka  Palkka olikin tällä kertaa ihan super, kun vastassa oli Tiina ja Remu Pellolla leikin jälkeen Tiina lähti Arttu-sakemannin kanssa saattamaan meitä kotiin