Pikkukotitottista ollaan otettu päivittäin ruokakupilla. Aiheena ollut lähinnä seuraaminen ja liikkeestä maahanmeno, joka alkaa olla aikas hyvä Lisäksi Arto otti viime viikolla tottista lelulla haukuttaen. Hienosti nousi ja pystyi kanavoimaan vietin oikeaan tekemiseen, eikä haukku jäänyt päälle, kun tuli sivu-käsky. Palkka vaihteli joko suoraan haukusta tai haukusta seuraamiseen ja sitten palkka. Hyvähyvähyvä! Tätä pitää vaan tehhä enempi!

 

La-su oltiin Enon mökillä. Lauantaina Sinna sai kerran etsiä Arton metiköstä. Hieno pisto! Sunnuntaiaamu(päivä) aloitettiin jälellä: noin 200 metriä, janalähtö, 2 esinettä, ryteikköinen maasto ja leveän ojan ylitys. Esineilmaisut oli buenot, jälellä välillä höyrysi liikaa.

 

Muutoin mökkireissu meni sienestäen ja löhöten ja Sinna pääsi vinguttamaan, kun kotona ei vinkuleluja ole (eikä tule).

 

Eilen haussa reenikavereina oli sekarotuiset siskokset Tilla ja Nana. Otettiin kaikille koirille ilmaisuharkat tiellä, niin että maalimies vähän piiloutui puskaan. Hyvää työskentelyä Sinnalla! Näytölle lähtiessä pari kertaa karkasi (Arto kutsui takaisin), mutta se on vaan hyvä, että kuvio on selkeä ja intoa piisaa! Luovutus vaatii vielä hiomista. Tällä hetkellä tarjoaa rullaa hyppäämällä vasten ja sylkäisemällä rullan  Tehdään sitten erikseen esineen maastanostamista, kantamista ja samalla sen tarjoamista ohjaajaa kohti.

 

Reenin jälkeen koirulit saivat leikkiä, ensin Sinna ja Tilla, sitten Sinna ja Nana. Kaikki ovat niin kovia juoksijoita, että Nanan kanssa leikin puolessa välissä Sinnaa jo selvästi hapotti. Jäähyttelyt oli paikallaan ja sitten kotia. Mukavat reenit!!!