Edelleen Tiian saikku jatkuu, joten pientä reenausta on ehitty ottaa levon välissä. Kinkun kanssa otettiin luoksetuloa palkaten Tiian jalkojen välistä. Tarkoituksena saada Sinna tulemaan lähemmäs eteen. Aiemmin Arto on ottanut samaa lelulla heittäen lelun palkaksi jalkojensa välistä itsensä taakse. Seuraamista otettiin myös. Oisipa kiva, kun ois joku sanomassa tekeekö itse sinne päinkään, huokasu..

 

Ulkona otettiin yksi haku ja muutama nouto narupallolla. Pari-kolme viimeistä noutoa meni "nappiin" (eli ihan ok ), sitä ennen oli haahuilua ja Sinnan itsenäistä ilakointia pallon kanssa. Irti-käsky otettiin vaihtarilla namiin (, joka ei kuitenkaan sillä hetkellä ollut yhtään niin houkutteleva kuin pallo ). Pitäis varmaan välillä olla makoisammat namit käytössä (, ei kuitenkaan mustaherukat, jollaisen eilen Sinna pitkin hampain sai syötyä, kun hälle sellainen tarjottiin ). Mutta toisaalta, sehän on vain hieno juttu, että lelupalkkakin toimii!

 

Reme ja Sinna ovat taas syventäneet yhteistyötään. Reme avaa vaatekaapin oven ja Sinna etsii sieltä mieleisiään vaatteita natusteltaviksi  Nouuuu Sinnalla on ilmeisesti myös sama leikki kuin Remellä, eli viedä leluja vesikuppiin uimaan, what Ei voi aina ymmärtää..

 

Reme ja Ruu sängyn laidalla ihmettelemässä Sinnan mylttäyspuuhia vieressä omassa pedissään 

 

Sinna on saanut suuhunsa uusia pieniä hampaita, joilla maistella kaikkea kivaa Ihmeemmin ei ole onneksi kyllä tainnut vielä ikeniä kutittaa, tai ei ainakaan niin paljoa, että olisi vieläkään mitään ei-toivottua tuhonnut.. Lattialla on alkanut näkymään myös tummia karvatuppoja valkoisten Remen karvojen lisäksi. Eli pentuturkki alkaa vaihtua Osassa koiraa näkyy jo pidempiä "aikuishaivenia"  Aiemmasta hilseilystä ei onneksi enää ole merkkejä.

 

Illalla oli poikien mökki-ilta, jonne Sinna ja Tiia lähtivät Arton mukana kuokkimaan Sinna kiersi moikkauskierroksen, jonka jälkeen nenä suuntasi kohti ruokakassia  Sinnalla vaikutti olevan oikein hauskaa, kun huomiota sateli. Pari kertaa se innostui tassuakin antamaan poikien maanittelujen tuloksena