Sinnan eka näyttelykokemus oli seuraavanlainen: paikkana Kuopion Sawo Show, tuomarina Eva Eriksson (Ruotsi), kelinä hirmuinen helle ja paikalla holskuina Sinnan lisäksi Aspehaugens Bravo Neela (noin 3-vuotias narttu) ja kaksi Amidos Vänin d-pentueen koiraa (noin 3-vuotiaat uros ja narttu).

 

   

 

 

 

Sinna sai punaisen nauhan (PEN 1) ja kunniapalkinnon sekä oli ROP-pentu Hyvin antoi itseään kopeloida ja katsoa hampit, kivasti myös ravasi ja malttoihan tuo seistäkin. Seisomisasento nyt aina ei ihan parasta mallia ole, kun ei olla tuota seisomista hirveästi harjoiteltu Tosin nuo näyttelyhommat tulee meillä vasta reenipuolen jälkeen.. Tuomarin sanoin:

 

"Feminiininen narttupentu. Hyvänmuotoinen pää. Oikein asettuneet korvat. Oikein hyvä runko ja luusto. Hyvät kulmaukset takana. Aika kehittymätön eturinta. Aika heikot välikämmenet. Oikein hyvä tiikerijuovaisuus ja karva. Liikkuu hyvin sivusta. Etuosan pitää tulla huomattavasti kiinteämmäksi."

 

Tulipa muuten otettua Sinnan mitat Hurtan kojulla. Säkäkorkeudeksi mittasivat 55,5 cm. Kotiin viemisiksi tarttui mukaan loiskumaton juomakuppi ja Sinnalle nahkainen säädettävä puolikuristava panta, jollaista oltiin etsitty!