Sunnuntaina käytiin Liperin Kennelkerhon kentällä ensi kertaa sitten kevään. Oli tarkoitus mennä tokoilemaan, muttei Tiian tallilla olon vuoksi keretty. Niinpä Tiia ja Sinna lähtivät sitten katsastamaan kennelkerhon agilityvuoron! Katsahdukseksi se sitten jäikin, kun alottelijoitten pitää kuulemma mennä alottelijoiden ryhmään, jota ei ole No, otettiin sitten tottista  kentän parkkiksella. Tulipahan häiriöreeniä, kun toiset liitelivät vieressä.

 

 

Itsenäisyyspäivä aloitettiin tottiksella makasiinin parkkiksella. Aamupäivällä suunnattiin sitten lammasaitaukselle leikkimään uuden tuttavuuden, Kaapo-partacollien kanssa. Kaapo taisi olla sitä mieltä, että kun lammasaitauksella ollaan, niin Sinnan täytynee olla se lammas  Sinna oli hieman ihmeissään, kun toinen haukkuen paimensi  Pikkutyty haki turvaa paikalla olevista omista ja vieraista ihmisistä. Tilanteen tultua tutummaksi teki Sinnakin jo välillä oma-aloitteisia leikin aloituksia.

 

 

Leikkihetken jälkeen vietiin Reme Tiian vanhemmille päivähoitoon ja ajeltiin Enoon möksälle. Nella-nöffi olikin jäänyt kotia Viekiin, mutta Sinnan kaverina oli kuitenkin Viivi-kultsu. Sinna sai ulkoilla itsekseen pelastusliiveineen (heikot jäät pihalammessa) ja tällä kertaa ulkoilut tapahtuikin ilman mitään haukkumisia. Ilmeisesti nyt oli yksinään pimeässä ulkoilu jo tutumpaa, ettei tarvinnut räkyttää. Hyvän näköinen oli myös Sinna+Viivi-kaksikko, kun toisella oli neonkeltaiset pelastusliivit ja toisella oranssit

 

Arto ja Sinna ottivat olkkaritottista tänään pariin otteeseen. Tänään löytyi myös innokasta porukkaa maastoreeneihin Lykynlammelle Sinnalle otettiin viisi maalimiestä, joista kolme valoavuilla, yksi pimeänä ja yksi pakeneva haamu. Avuilla otetut maalimiehet meni ihan ok, mutta pimeä (maalimies nro 3) oli lähellä katastrofia. Ekalla lähetyksellä Sinna lähti innokkaana, muttei mennyt tarpeeksi syvälle. Seuraavissa lähetyksissä into vaan hiipui ja hiipui. Viimeisessä lähetyksessä ko. pimeälle (oisiko ollut 4. lähetys) Tiia lähti heti käskyn jälkeen Sinnan perään kävelemään, josta Sinna sai sen verran tukea, että eteni hyvin ja sai hajun. Tuulesta ei ollut tänään apua.

 

Tämä oli nyt putkeen kolmas reeni, joka meni vähän penkin alle. Jotain tarttis varmaan tehrä? Taitais olla puuhamaareenin paikka! Paitsi että seuraavat reenit on varikolla.

 

p.s. Pistää ärsyttämään, kun meidän koirulista on tullut räksy ja piippari