Sinnalle tuli tänään hieman lisää alustareeniä, kun käytiin Arton isin hallilla ja Sinna sai kavuta rautaportaita ja tulla niitä alas. Ne oli kyllä pahat, mutta meni kuitenkin. Myös lehmät oli haukun arvoisia, mutta pusunkin Sinna parin lemmun kanssa vaihtoi.

 

 

Liperin kennelkerhon reeneissä alkuun kontaktia, sitten maahanmenoja, sitten liikkeestä maahanmenoja, liikkeestä seisomaan jäämisiä ja lopuksi luoksetulo. Muut jatkoivat vielä hypyillä, mutta Sinnan kanssa lähdettiin siinä vaiheessa hiekkamontulle jo leikkimään piilosta, sillä sen verran rankka lenkki oli Sinnan kanssa jo tänään tehty. Maahanmenot ja luoksetulo olivat tämän päivän parhaat palat. Maahanmeno meni napakasti liikkeestäkin. Ei tietenkään vielä jatkettu liikettä maahanmenosta eteenpäin, vaan Arto pysyi lähellä ja vapautti Sinnan lyhyen ajan jälkeen. Luoksetulon leikkipalkassa Sinna oli taas innolla mukana ja toi voitetun patukan takaisin Artolle. Kouluttaja kehuikin, että tuosta on hyvä alkaa noudon opetusta.

 

 

p.s. Sinna sai tänään uuden possu-lelun, kun entisestä ei ole enää mitään jälellä ja uusin leijona-lelukin on jo pumpulista ja vingusta tyhjennyttä. Uuden possun kanssa Sinna jaksoi röhkyttää kotiin tultuamme vielä puolituntia. Sitten otettiin röhkö välillä pois, että pystyy ihmiset puhumaan puhelimessakin..