Tiistaina oli koirille toinen lepopäivä putkeen. Käytiin itse salilla ja koirat saivat/joutuivat ootella semmoisen kolme varttia salin pihalla kiinni. Ykä retkotti koko ajan tolppansa vierellä (vakoiltiin ikkunasta), Sinnaa ei nähty ikkunasta, mutta ainakaan ääntä ei kuulunut ja kun tultiin niin ulkona oli kaksi rennosti makoilevaa koiraa, vaikka ulkoliikuntapaikat vieressä näillä keleillä vetävätkin porukkaa. "Palkkioksi" hienosta odottelusta koirulit saivat kirmata tyhjällä hiekkakentällä ja ottivat kyllä tilaisuudesta vaarin!

 

Tiistai-iltana aivojumpaksi vähän tottista omalla pihalla. Ykälle seuraamista, pari maahanmenoa ja pari luoksetuloa. Hyvä poika! Paitsi aluksi seuraamisessa tahtoo poikittaa, ennen kuin vähän "tasoittuu". Sinnalle pelkästään sivulletuloja ja muutaman askeleen seuraamisia ja käännöksiä. Alkuun hetsattiin patukalla, niin ettei tyty heti päässyt puremaan. Kylläpä nousi! Sitten itse tottistelu namilla ja ehkä yksi palkkaus lelulla, minkä myötä ilmoille kajahti naapureiden epäonneksi Tiian kajahdus, kun Sinna tarrasi hampaansa patukkaan - ja sormeen. Vieläkin on etusormessa lihas kipeänä

 

Eilen ei helteen vuoksi lähdetty ajamaan Jaamankankaalle viestiin, sillä kuuman sään vuoksi reenit olisi luultavasti olleet aika minimit, niin ei kehtaa noin 40 minuutin matkaa ajaa ihan huvikseen. Ja muutenkin Ykä oisi joutunut oottaa autossa, kun ei sitä ois voinu juoksuttaa muiden kanssa vielä pitkää matkaa. Käytiin siis vähän illan viiletessä ennen kymppiä Liperin metissä viesteilemässä. Paikkana hyvin tiheä metsä ilman polkujen häiventäkään. Matkaa oli ehkä vain reilu 100 metriä, mutta näkyvyyttä ei. Sinna juoksi ekan matkan ensiksi - hyvin. Ja yhtä hyvin pinkoi Ykä Sinnan jälkeen Ykä kerkesi vain syödä naminsa ja oli sitä mieltä, että viestissähän juostaan!!! - ja karkasi samoin tein takaisin Artolle No, annettiin mennä, kun tässä reenissä motivaatio ja juoksemisen idea oli se pääasia. Arto ja Ykä siirtyivät sitten vähän ennen kuin Sinna laitettiin toiselle taipaleelle. Ei meinannut tyty uskoa nyt lähellä-käskyä millään vaan kiire oisi ollut jo juoksemaan, varmaan kun kyse on Ykästä, joka juoksee toisena koirana ja syö palkat Sinnan purkeista Kolmannelle ja viimeiselle matkalle Ykä jälleen ekana ja Sinna tokana. HYVÄÄÄÄ!!! Tämmöisiä harjoituksia muutamat ja sitten uusi yritys juoksuttaa Ykä "oikeissa reeneissä".