Perjantai-iltana Ruu "unohtui" yksin sängylle, kun Sinna palasi jo lenkiltään Arton kanssa. Hetken kuluttua sängyltä löytyi litimäräksi nuoltu pupu päällään kaikessa rauhassa iloisena pupuaan pesevä koiruli. Sinna lensi sängystä niska-takamusotteella (ihan vaan siksi, että se on kielletty paikka), mutta kiva tietää, että ne noin kauniisti saattaa pärjätä keskenäänkin Ruu oli seuraavana aamunakin vielä ihan kuolaisen takkuinen..

 

Lauantaina Sinna pääsi taas pellolle telmimään Remun kanssa Tänään puolestaan Sinna pääsi juoksentelemaan Kalliolammen partiomajalle lasten ulkoilupäivään. Lasten vilkkaimpien juoksuleikkien aikaan Sinna oli Arton kanssa metsälenkillä/autossa ja ruokailun aikaan hihnassa. Muuten Sinna osasi kivasti olla porukan seurassa 

 

 

Tänään tottisteltiin aamulla olkkarissa: sivua, seuraamista ja nopeita istumisia ja maahanmenoja, kivaa! Pikkutottis otettiin myös Kalliolammella notskipaikan vieressä sopivassa häiriössä. Sivua ja nopeita istumisia ja maahanmenoja. Suht ok, hieman haahuilua myös, ei ollut kyllä Tiiakaan parhaassa vedossa.