Perjantaina rauniolla. Otettiin eka Sinnan kans tottista, kun muut oli enempi myöhässä kuin myö Sinna oli ihan pasmat sekasin, en tiiä johtuko vieraasta tottiskentästä tai läheisen ampumaradan paukkeesta vai mistä, mutta ei keskittynyt ollenkaan ja veti vaan korvia luimuun. Maahanmenot meni ihan ok ja myös seuraamisesta maahanmenot ihan jees. Kodalla meni silloin joskus viikko sitten (?) paremmin, ainakin innon suhteen. Videota alla. Haukutus ei kylläkään tällä kertaa niin nostattanut, ehkä kun oli sen verran jo tehnyt.

 

 

Myös pari kuvaa aiemmalta kotareissulta:

 

 

 

Hakuilussa neljä ukkoa rullareeninä. Pimeä ennätti tulla, joten oli hankaluuksia nähhä, onko rulla suussa vai ei. Ekalta maalimieheltä oli ottanut rullan, mutta tiputti sen ja tuli ilman rullaa. Uusi lähetys ja toi rullan, mutta tiputti muistaakseen Tiian jalkoihin. Tokalta maalimieheltä ehkäpä otti hyvin rullan, mutta pudotti jälleen varpaille. Kolmannella tarvittiin jälleen tuplalähetys ennen kuin toi rullan, mutta nyt toi hienosti käteen. Neljäs oli nappisuoritus ja siihen jätettiin.

 

Illalla kotona vielä monta monta rullan tuontia tai nostoa iltaruualla, samoin kuin la ja su myös.

 

Eilen Sinna pääsi lenkkeilemään kahden pikkuisen kanssa. Martta-mäyriksen ja vaunuissa mukana olevan Viivin (7 kk).

 

 

Eilen vietettiin aurinkoista päivää pihatöissä, karviaisen istutuksessa. Pikkupojatkin pääsi ulkoilemaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhden vielä kestää, mutta monta lehmää oli jo liikaa..

 

Ulkoilun jälkeen nunnuttaa

 

Tänään puolestaan oli puun pinoomishommaa ja Sinna teki nätit temput naapureille: naapuri meni ohi vetäen lasta kärryissä ja Sinna, joka tiettävästi innostuu kaikista pyörällisistä hommista, meni rähisten vastaan. Naapurin täti taisi kauhistua aika lailla

 

Pirhein Pepita "Pinni" 27.2.1999-30.9.2011