Eilen haussa Sinnalle kuusi maalimiestä. Eka haamuna, joka näyttäytyi mäen päältä ja otti siitä syvyyttä. Meni hyvin. Toka tuulen puolelle pimeänä. Sai hajun jo keskilinjalta, joten helppo löytö. Kolmas myös pimeänä vaikeammalle puolelle (tuulesta ei apua). Oikaisi pistossaan vähän, mutta maalimies olikin kyllä etempänä aluetta, mitä luultiin. Neljäs pimeänä jälleen tuulen puolelle. Taisi kierrellä takalinjalla vähän ennen kuin löysi. Viides ukko mäen päällä rasahtavan oksan ääniavulla. Hyvä. Viimeinen tuulen puolelle pimeänä, ei onkelmia. Sinnan vauhti ei ollut tänään mitenkään päätä huumaava. Tosin ei ollut kyllä häsläystäkään ja teki keskittyen ja varmasti töitä  Ensi kerralla voisikin siis ottaa innostusreenit eli vaikka kuusi-seitsemän maalimiestä kaikki avuilla. Hyvät reenit oli kyllä ja reenin lopuksi kerättiin pussi täyteen kantarelleja.

 

Tänään illalla pihatottista: seuraamista ja leikkiä sekä yksi eteenistuminen. Ohitse ajava rekka sekoitti Sinnan pasmat hetkeksi, toka rekka ei enää aiheuttanut reaktiota. Reeni parani loppua kohti ja Sinna nousi kivasti patukasta.

 

 

Iltaruualla rullareeniä. Hyvin toi rullaa, mutta aina vaan lipsahti rulla suusta, kun oli sellaista sähläystä. Viimeisellä toi suoraan käteen