Tänään pestiin viimein matot. Sinski leikki äänekästä vahtikoiraa rannalla. Etenkin lentopallon pelaajat kirvoittivat kumeita kajahduksia Myös Johanna sai Sinnalta kummallisen ärhäkän vastaanoton. Sinna meni iloisesti moikkamaan ja saamaan rapsutuksia Johannalta, jota ei ole ennen tavannut. Yhtäkkiä se kuitenkin räsähti! Ei kuitenkaan näyttänyt muita uhkaavia elkeitä. Pikaisen analyysin perusteella Sinnan outo käytös johtui luultavasti siitä, että juuri ennen Sinnan älähdystä Arto huudahti Tiialle, ettei polkaise takana olevaan roskakasaan. Se varmaan sai Sinnan luulemaan, että nyt on joku juttu Ennen ei vastaavaa ole sattunut, joten osasyyllinen voi myös olla lähestyvät juoksut.

 

Koska Suviseurat noin 65 tuhannen ihmisen voimin ovat vallanneet Liperin, oli myös rannan elämä sen mukaista. Jos järvessä näyttää olevan enemmän ihmisiä kuin vettä, kannattaa etsiä toinen uimapaikka. Suunnattiin siis Tiilitehtaan rantaan, missä Sinnakin saisi uida.

 

Tiilitehtaalla Sinnalle olikin yllätykseksi kavereita, kun Katja oli Reetu-walesinspringerspanielin kanssa myös rannalla. Hyvin sujui koirien ensi kohtaaminen. Reetu, joka yleensä on kuulemma aika välinpitämätön muita koiria kohtaan, osoitti kiinnostusta Sinnaa kohtaan. Varmaankin siis ekat juoksut tosiaankin lähenevät.. Katseltuaan Reetun uimapuuhia, myös Sinna molskahti veteen.. Kyseessä oli kylläkin taas vahinko, kun Sinna kurkotteli laiturilta ja luuli varmaankin, että kaislat kannattelevat sitä, jos niiden päälle astuu Seuraavana leikkikaverina oli Katjan Senna-dreeveriuros. Tässä ensikohtaamisessa vauhtia riittikin jo sitten enemmän, kun koirat kiitivät hiekkaparkkiksella. Kolmas leikkikaveri oli Katjan tyttö, jonka kanssa Sinna leikki vetoleikkejä rantavedessä. Kuvia Tiilitehtaan rannalta Katjan kameran nappaamana tulossa ehkäpä myöhemmin myös blogiin