Aamulla käytiin ensi kertaa "kylillä". Hihna kaulaan ja menoksi kohti entistä lammasaitausta tien toisella puolella. Osan matkaa Sinna kulki itse, osan matkaa sylikyytiläisenä. Penkat oisi ollut paljon kiehtovampia kuin jalkakäytävällä tepastelu. Lammasaitaus käytiin katsastamassa ja todettiin se sopivaksi paikaksi tulla iltapäivällä leikkimään naapurin Vikin kanssa.

Tiian ollessa tallihommissa penikka pudotti toistamiseen kukan lattialle ja oli vähän vaiteliaan oloinen sen jälkeen omassa pedissään Vielä ei päässyt tyttö mukaan tallille, ehkä ensi kerralla. Tallilta mamma saapui mukanaan uusia tuttavuuksia. Mirka ja Mikko otettiin tuttuun tapaan hieeenosti vastaan. Väsyn yllättäessä pikkuneiti kuukahti keittiön lattialle pää Mikon jalalla nuokkuen.

 

Hämärä kerkesi jo tulla ennen kuin tyty heräsi iltapäiväuniltaan ja päästiin lähtemään hakemaan Viki leikkimään. Nyt Sinna matkusti koko matkan sylissä viltin sisällä, ettei kahden vilkkaan touhottajan hihnat olisi aivan sikinsokin. Aitauksella päästettiin kaksikko riehumaan, mutta Sinnalla into kesti vain hetken. Viki oli kyllä kiva kaveri, mutta väsy, kylmyys ja hiipivä nälkä sekä panta uuden nimilaatan kanssa taisivat vähän painaa pikkuisen mieltä ja kotiin oli jopa niin kova hinku, että kahteen kertaan piti livahtaa aitauksen portin raosta kohti kotia kulkevaa metsätietä.

 

Kotona ruuan jälkeen ennätettiin lepotauolle ja sitten saapui Sinnalle uusi ihmetys: pennulle tuoksuva ihminen. Sanna tuli käymään suoraan toisen pennun luona vierailun jälkeen ja sekös Sinnaa nuuskututti. Sannan hiuksia haisteltiin ja maisteltiin, korvaa nuuskuteltiin ja lipaistiin ja nenääkin naukkastiin, mutta Sannapa murisi takaisin! Ähäkutti, eipäs päässyt pentu päihittämään Sannan kanssa leikkien jälkeen oli aika unille ja unilta herätessä oli Sinnan huomaamatta taloon saapunut lisää tutustuttavia. Kun unikeko heräsi, sai se tooosi mukavan käsittelyn Saila-"tätiltä". Hienosti sitä sylissä oltiin ja leikittiin ja selällään rapsutuksia vastaanotettiin/kerjättiin. Käsittelyyn kuului myös kynsien ja korvien katsomista ja muuta tosi kivaa mutustelua. Olli oli sitä mieltä, että kyllä se on koiran tehtävä tulla häntä moikkaamaan eikä toisin päin ja tuokin toive illan kuluessa toteutui. Porukalla käytiin pariin otteeseen takapihalla pisureissulla ja Sinnan iltavimma sai monta leikittäjää ja ihastelijaa. Naapurin lapset saivat täysin rauhassa laskea pulkkamäkeä ja kiljahdella, kun pennulla oli parempaa tekemistä.

 

 

 

 

Sinnan unikuvan ottanut: Sanna-Mari Räsänen

Lähipäivinä olisi tarkoitus alkaa opettelemaan seuraamista, jotta hihnaa voisi paremmin käyttää ulkoillessa. Tällä hetkellä hihnassa kulkeminen on välillä vielä pientä reutomista

Remellä on tänään ollut massu sekaisin. Toivottavasti ei toinen stressaa uudesta asukista Hienoja karvoja hipovia ohituksia ovat Reme ja Sinna jo tehneet. Tosin ne onnistuvat vain silloin, kun Sinnalla on väsy.. Reme on tämänpäivän mittauksien tuloksella vielä 400 grammaa Sinnaa tuhdimpi, Sinnalla painoa 3,8 kiloa ja Remellä 4,2 kiloa. Myös Ruun kanssa tehtiin pientä unista tuttavuutta illalla.