Oltiinpas myö hyviä eilen Käytiin tekee irtorullareeniä kotipihalla. Neljä toistoa, joka kerta vähän pidempi matka ja kolmella kerralla ei ollut näköyhteyttä (ja neljännellä joutui vähän ihan etsimään). Hieno innokas laukkavauhti oli sekä etsimään, rullan palautukseen että näytölle. Ja rullan otti mukisematta iloisella ilmeellä ja kiikutti käteen! Aivan sairaan hyvä Parasta oli Sinnan innokkuus, iloisuus ja päättäväisyys.

 

Vastaus Ykän ja Essin haasteeseen:


KAHDEKSAN SATUNNAISTA ASIAA

Tunnustuksen saajan pitää:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kuudelle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kuudelle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Jos ootte jo tehnyt, tehkää uudestaan!

Haastaan seuraavat:

 

Armaan ja Demin blogi

Hollannikkaat ja lassie

Of Gurrent Extreme Evita "Lily"

Oton touhuja

Töppönen ja Sieni

Vainulla

 

1. Sinna on ensimmäinen harrastuskoiramme. Artolla on ollut lapsuudessa Cavalier Kingcharlesinspanieli, Tiialla pomeranian. Pinni-pomeranianin kanssa käytiin pentukoulu, mutta se meni lähinnä toisten koirien väistelyyn, kun Pinni oli pienempi kuin muiden päät.. Ahneutensa ansiosta Pinni oppi kuitenkin vähän tokoilemaan.

 

2. Reme on Tiian ylioppilaslahja. Remen lempipaikka on sauna (ei lämpimänä).

 

3. Artolle oli aluksi yllätys, miten kissat määrää talossa. Remellä oli ruokaa yöllä kupissa, muttei se kelvannut ja Reme kuulutti asiasta. Tiia meni antamaan eri ruokaa. Artosta moinen oli ihan silkkaa turhaa hemmottelua, Tiia tiesi, että jos ruoka ei kelpaa niin se ei kissalle kelpaa vielä viikonkaan päästä. Arton ja Remen ensikohtaamisia oli, kun Arto potkaisi vahingossa nukkuvan Remen alas sängystä: "Mikä miun jalkojen päällä on, miks peitto on jumissa?" 

 

4. Ruu on otettu eläinsuojeluyhdistykseltä "eläkepäiviä" viettämään. Nuita eläkepäiviä on kuitenkin kertynyt jo yli kolmen vuoden ajalta. Ja tällä hetkellä Ruu on elämänsä kunnossa: hyppii sohvalle ja syliin ja syliin tarkoittaa siis rinnan päälle tarkastamaan onko jossain ruokaa.

 

5. Sinnan kanssa harrastetaan hakua, jälkeä, viestiä ja tottista. Tavoitteet jälellä ja haussa ovat sekä peko- että pk-puolella.

 

6. Osalle ihmisistä koira tuo liikunnan mukaan elämään, meiltä koira on vienyt ison osan liikunnasta! Kun illat menee metässä rymytessä, ei aikaa jää niin paljon salilla käymiseen.

 

7. Koiraharrastuksesta ei pitänyt tulla elämäntapa. Oli tarkoitus ottaa koira, jonka kanssa voi koiran iloksi ehkä jotain tehdäkin. Kun päädyttiin Sinnaan ja ruvettiin harrastamaan ihan "urakalla", aateltiin, että mahdollinen toinen koira voisi sitten olla esim. leonbergi, joka nyt ei kummoista harrastelua tarvitse. Tuokin on jo muuttunut ja tarkoitus ottaa joskus (lähi- tai kauemmassa tulevaisuudessa) toinen harrastuskoira. Puntarissa on helppo arki vai poweria harrastuksiin, tavoitteena toki saada molemmat samassa paketissa.

 

8. Kotona olevien elukoitten kanssa touhuamisen lisäksi aikamme kuluu: Arto kalastaa ja valokuvaa, Tiia ratsastaa ja toimii lenkinvetäjänä maastotallilla, liikutaan, ollaan luonnossa ja käydään kodalla grillailemassa, mökkeillään, katsotaan elokuvia, Arto lukee joskus, tehdään mieluusti kesäreissuja jonnekin päin Suomea... Baareissa meitä ei hirveesti näy, mielummin vietetään aikaa mökillä tai muutoin iltaa istuen ja pelaillen kavereitten kanssa. Arto on töissä sairaalalla fysioterapeuttina, Tiia ammattikorkeakoululla.