Popekon tottisvuorolla tottisteltiin tänään kentän viereisellä parkkiksella, kun kenttää ei oltu aurattu. Eipä tuo haitannut, mutta hypyt jäi ottamatta. Sinnalle kaksi pätkää: 1. eteenistuminen ja noutokapulan kantoa sekä 2. sivulletuloja ja eteenlähetys.

 

Ekalla pätkällä Sinna oli mahti vireessä ja kontakti Artoon oli lähes järkkymätöntä Huippuu! Kapulan kanssa otettiin tänään niin, että Arto heitti kapulan ja Sinna sai ilman hallintaa rynnätä kapulalle. Kapulaan tarttumisesta jess ja palkkana oli tänään ihan lyömätöntä herkkua eli raakaa jauhelihaa. Näin hyvä palkka aiheutti sitten sen, että Sinna alkoi ennakoimaan.. Hyviä suorituksia kuitenkin saatiin, kun Jossu kävi vähän innostamassa Sinnaa ja Sinna ja Jossu vieretysten juoksivat kapulan kanssa kohti Artoa. 

 

Tokalla pätkällä sivulletuloissa Sinna ei tällä kertaa oikein käyttänyt takapäätään ja kontaktikin katkeili enempi. Eteenlähetys 20-30 metrin matkalta oli kuitenkin loistava!

 

Tottiksen jälkeen käytiin kaupunkikävelyllä ja selvittiin ihan kunnialla. Kävelykadulla jotkut pojat heittelivät juuri meidän kohdalla limpparitölkkiä, mutta Sinna ei yhtään säikähtänyt, päinvastoin saalisvietti iski päälle.

 

p.s. Oiskohan taas juoksujen merkkejä ilmassa, kun auton takapenkin selkänojasta lähti tottiksen ootteluaikana nyrkin kokoinen pala Ennen ekoja juoksujahan Sinna rei'itti eteisen seinän..