Keskiviikon viestissä Sinna juoksi hyvin - joten jätettiin kolmeen matkaan. Etäisyys oli varsin pitkä ja ei haluttu, että uuden siirtymisen myötä menee taas homma plörinäksi, kun alku oli niin hyvää.

 

Ykälle myös kolme matkaa, muttamutta.. Kaksi ekaa matkaa meni hyvin. Kolmannelle matkalle (C:ltä A:lle) ei lähtenyt, ei löytänyt reittiä. Ykä kulki siis metässä mukana kun tehtiin toka siirtymä syvemmälle mehtään ja kun lähettiin tulemaan metästä reenin jälkeen pois. Lähetettiin Ykä sitten viimeiselle taipaleelle hyvin läheltä A:ta, mutta tarvitsi vahvaa ääniapua, että tajusi lähteä. Metelöinti oli alussa taas melkoista, mutta helle ja pitkät juoksumatkat väsyttivät koiruleita sen verran, että loppureenistä oli jo hiljaista.

 

Sinnalle parina iltana jälleen tottista lelupalkalla, keskiviikkona sisällä, eilen ulkona. Ei niin innokasta, mitä tiistaina, mutta ok. Tänään iltaruualla rullantuonti. Ykä näytti esimerkkiä liukastellen sählätessään sisällä. Sinnan into ei paljon Ykän varjoon jäänyt, mutta tarjoaa maahanmenoa tuonnin loppuasennoksi. Auttoi vähän, kun Arto taputti rintaansa.